Драга редакция. Благодаря на лекарите от болница „Д-р Трейман“ за истинското благородство

Драга редакция. Благодаря на лекарите от болница „Д-р Трейман“ за истинското благородство

Публикувана на: 03.05.2017г.

Благодаря на целия медицински и обслужващ персонал на болница „Д-р Трейман”!

В последните години твърде често слушаме за неуредици и нарушения в системата на българското здравеопазване. Вероятно това има своите основания. Но за наша радост и за гордост на здравната ни система в България, все още работят не просто добри медици, но хора, отдадени на професията си, обичащи работата си.

По стечение на обстоятелствата станах свидетел на истинско благородство в работата и загриженост към болните от страна на екипа на болница „Д-р Трейман” – гр. Велико Търново. Изпитах върху себе си вниманието и сърдечността на лекарите и на медицинските сестри от болницата, на кухненския и санитарния персонал. Очевидно е, че колективът е с традиции в отдадеността си към работата, формирани през годините още от първите лекари и сестри, от дългогодишни ръководители като д-р П. Щърбанов.

Сърдечно благодаря на д-р Личев за всеотдайността му в ежедневния лекарски труд, за неговата компетентност и човечност, проявявани към всеки отделен случай, към всеки отделен пациент! Дълбоко признателен съм и на всички медицински сестри, които носеха дежурствата си с внимание и добро отношение към болните! Благодаря на администрацията, на санитарките и дежурните в кухнята за топлината и сремежа да превърнат болницата в дом за лечение!

Приемете моята почит и уважение!

Доц. Дамян Митев